Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » 2010 » Июль » 22 » мусака
|
ІнгредієнтиФарш 300гр
Картопля 6 середніх
Баклажан 2 маленьких
Помідор 1 великий
Сіль, перець
Цибуля
Масло вершкове 100 гр
Яйце 2шт
Борошно 50гр
Молоко 150мл
Спосіб приготуванняЦибулю дрібно нарізати і обсмажити з маслом (50гр).
Додати томат і смажити до повного перетворення томатних шматочків в кашіцу. Добавіть фарш і обсмажувати 15-20 хвилин.
На окремій сковорідці підсмажити кружечками картоплю до золотавого.
Баклажани порізати кружальцями, натерти сіллю і дати настоятися, після чого віджати.
На деко викладати шарами картоплю-фарш-картофль-баклажани. Заліть 1/2 склянки води і поставити в духовку до повного випаровування води.
Яйця збити з молоком. Муку підсмажити до золотистого кольору і додати до яєць і молоку. Оставшееся масло (50гр) застопити і додати до яєць.
після того як вода випаруватися залити все яйчной смесью. Поставіть в духовку і запікати поки заливка не стане золотавою
|
Категория: Основні блюда |
Просмотров: 403 |
Добавил: mrsuch
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|