Суббота, 18.05.2024, 11:41
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Октябрь » 18 » Риба в соусі з корнішонами
    19:37
    Риба в соусі з корнішонами

    Інгредієнти

    500 г філе риби
    400 мл рибного бульйону (або води)
    2-3 цибулини
    2 корнішона (мариновані огірочки)
    50 мл сухого білого вина
    20 г жиру
    20 г вершкового масла
    1 ст. ложка кетчупу
    2 столові ложки сметани
    сіль
    цукор
    петрушка, кріп, базилік (сушені).

    Спосіб приготування

    Рибне філе розрізати на невеликі шматочки.
    Посолити, обваляти в муці.
    Підсмажити на сковорідці з цибулею.
    Влити сухе біле вино, проварити 10 хвилин на слабкому вогні.
    Додати дуже дрібно нарізані корнішони.
    Влити рибний бульйон.
    Заправити кетчупом.
    Додати сметану, вершкове масло, перемішати.
    Ввести петрушку, кріп, базилік, сіль і цукор за смаком.
    Проварити на повільному вогні 10 хвилин.
    Приємного апетиту.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 384 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz