Інгредієнти500 г філе риби
400 мл рибного бульйону (або води)
2-3 цибулини
2 корнішона (мариновані огірочки)
50 мл сухого білого вина
20 г жиру
20 г вершкового масла
1 ст. ложка кетчупу
2 столові ложки сметани
сіль
цукор
петрушка, кріп, базилік (сушені).
Спосіб приготуванняРибне філе розрізати на невеликі шматочки.
Посолити, обваляти в муці.
Підсмажити на сковорідці з цибулею.
Влити сухе біле вино, проварити 10 хвилин на слабкому вогні.
Додати дуже дрібно нарізані корнішони.
Влити рибний бульйон.
Заправити кетчупом.
Додати сметану, вершкове масло, перемішати.
Ввести петрушку, кріп, базилік, сіль і цукор за смаком.
Проварити на повільному вогні 10 хвилин.
Приємного апетиту.
|