ІнгредієнтиКартопля 10-12 шт. ,
м'ясо свинина без жиру і сала 800 гр. ,
кисла капуста домашня 250 гр. ,
червона квасоля 1 банку,
цибуля 2 шт. ,
часник 2 зубчики,
томат паста 1 столова ложка,
куркума,
сіль, перець,
паприка,
чилі,
лавровий лист 2 шт. ,
качиний жир,
овочевий бульйон 600-700 мл. ,
Спосіб приготуванняЦибуля і часник посікти, обсмажити на качиному жирі, і додати томат пасту.
Підмішати кислу капусту і згасити. Насипати сіль, перець і чилі.
Картопля очистити і розрізати повздовж начетверо. М'ясо порізати нa тонкі платівки.
Викладати шарами в плоску каструльку:
Картопля + м'ясо + квасоля (без води) + тушковану капусту + картопля.
Овочевий бульйон закип'ятити, насипати сіль, куркуму, червоний перець, покласти лаврушки і залити в підготовлені продукти.
Поставити на вогонь.
Коли закипить, зменшити вогонь, і тушкувати 45 хвилин.
Посипати свіжої петрушкою, подати з чорним хлібом і холодним пивом.
|