Суббота, 18.05.2024, 08:13
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Август » 30 » Шулюм з баранини
    20:48
    Шулюм з баранини

    Інгредієнти

    Баранина молода 1 кг.
    Картопля 1 кг.
    Морква 3-4 шт.
    Цибуля репч. 3-4 шт.
    Помідори 1-2 шт.
    Капуста св. 1/2 качана
    Сіль 1-1,5 ч. л.
    Перець чорний мелений
    Перець червоний мелений
    Сало курдючне 150 - 200 гр.
    Лавровий лист 2 шт.
    Перець чорний горошком 10 шт.
    Зира мелена
    Перець гострий в стручках 2 шт.
    Ягоди ялівцю 8 шт.
    Мускатний горіх 1 щіпка
    Зелень (у мене селера)

    Спосіб приготування

    Баранину (в ідеалі молоду, парну, на кістці) нарубати розміром із сірникову коробок. Добавіть крупнонарезанний лук і перемешать. Оставіть на 3-4 години, можна на ніч.
    Обсмажити м'ясо з цибулею в казані на курдючному салі до рум'яної скоринки.
    Овочі очистити і нарізати поізвольно крупно. У помідор видалити шкірку.
    Покласти моркву в казан з м'ясом і злегка підрум'янити.
    Налити води, покласти лавровий лист, перець горошком, картоплю та капусту.
    Довести до кипіння і томити під закритою кришкою до готовності капусти.
    Потім додати помідори й інші спеції і тушкувати ще 20-25 хв.
    Загальний час гасіння в мене зайняло 2 часа. Прі готуванні на багатті час летить непомітно і уточнити такий нюанс я не можу.
    Шулюм не повинен бути сухим і якщо рідина впоратися треба додати ще окропу або бульйону.
    Викласти на велике блюдо, посипати зеленню.

    Про рецепті

    Шулюм-це густий суп з баранини і овочів, але можна вживати і в якості другого блюда. Строгіх правил і рецепту для шулюма ні-які овочі є, такі й іспользуют. Едінственное правило-шулюм готують на багатті, але в вогкий зимовий вечір так захотілося гарячого шулюма, що бажання переважило.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 472 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz