Четверг, 23.05.2024, 15:41
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Октябрь » 10 » Тайська локшина по-русски
    19:44
    Тайська локшина по-русски

    Інгредієнти

    Яєчна локшина "Ролтон"
    Варіанти: філе курки, або м'якоть яловичини, або фарш, або філе судака (все це я пробувала робити),
    морква, ріпчаста цибуля,
    соєвий соус, спеції.

    Спосіб приготування

    Відварюємо, як годиться, клубки локшини, промити обязательно. Дать стекти воді, а тим часом . .
    Приготувати цибулю та моркву: нарізати цибулю півкільцями, тонко нашаткувати морква кружками.
    З пристойним кол-вом олії (1:1 рослинне та вершкове) розігріти сковороду. На великому вогні засмажити спочатку цибулю, як почне ставати рум'яним, туди ж морковь. Все час заважати, як майже будуть готові, полити соєвим соусом (для карамелізації). Потім кладемо м'ясо, або птицю або рибу, порізані максимально тонкими смужками, ще 5 хв . інтенсивно перемішуємо, як м'ясо схопилися даємо спеції і локшину. Перемішати, накрити кришкою, виключіть. Пусть постоїть хвилин 15. Готово. тим, хто звик їсти макаронні вироби з кетчупом, не давайте цього робити, нехай спробують сначала. Красіво, дуже смачно. Аж ніяк, блюдо не для похуденія. Можно готувати в Воке, тоді олії стільки не потрібно.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 450 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz