ІнгредієнтиЯєчна локшина "Ролтон"
Варіанти: філе курки, або м'якоть яловичини, або фарш, або філе судака (все це я пробувала робити),
морква, ріпчаста цибуля,
соєвий соус, спеції.
Спосіб приготуванняВідварюємо, як годиться, клубки локшини, промити обязательно. Дать стекти воді, а тим часом . .
Приготувати цибулю та моркву: нарізати цибулю півкільцями, тонко нашаткувати морква кружками.
З пристойним кол-вом олії (1:1 рослинне та вершкове) розігріти сковороду. На великому вогні засмажити спочатку цибулю, як почне ставати рум'яним, туди ж морковь. Все час заважати, як майже будуть готові, полити соєвим соусом (для карамелізації). Потім кладемо м'ясо, або птицю або рибу, порізані максимально тонкими смужками, ще 5 хв . інтенсивно перемішуємо, як м'ясо схопилися даємо спеції і локшину. Перемішати, накрити кришкою, виключіть. Пусть постоїть хвилин 15. Готово. тим, хто звик їсти макаронні вироби з кетчупом, не давайте цього робити, нехай спробують сначала. Красіво, дуже смачно. Аж ніяк, блюдо не для похуденія. Можно готувати в Воке, тоді олії стільки не потрібно.
|