Інгредієнти- 8 картоплин
- 8
смужок бекону
- 300гр фаршу
- Печериці свіжі та лук
- Сіль, перець за смаком
- Часник 1 часточка - за бажанням
- Улюблені прянощі, зелень - за бажанням
- 100 г твердого сиру
Спосіб приготуванняКартопля відварити в мундирі до полуготовносі, дати йому охолонути, очистити.
Розрізати кожну картоплину навпіл, акуратно вийняти серединку. Оболонка повинна залишитися приблизно 0,7 см. Підсмажити гриби з цибулею, і також окремо фарш, потім все змішати.
Сир натерти на тертці. Змішати начинку, посолити, поперчити, можна додати часничку, зелень - за смаком. Наповнити начинкою половинки, обгорнути смужкою бекону, закріпити дерев'яною зубочисткою. Укласти в духовку хвилин на 25.
Смачного!
|