Суббота, 18.05.2024, 14:14
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 13
Гостей: 13
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Ноябрь » 12 » Фаршіровнний картопля
    19:44
    Фаршіровнний картопля

    Інгредієнти

    - 8 картоплин
    - 8
    смужок бекону
    - 300гр фаршу
    - Печериці свіжі та лук
    - Сіль, перець за смаком
    - Часник 1 часточка - за бажанням
    - Улюблені прянощі, зелень - за бажанням
    - 100 г твердого сиру

    Спосіб приготування

    Картопля відварити в мундирі до полуготовносі, дати йому охолонути, очистити.
    Розрізати кожну картоплину навпіл, акуратно вийняти серединку. Оболонка повинна залишитися приблизно 0,7 см. Підсмажити гриби з цибулею, і також окремо фарш, потім все змішати.
    Сир натерти на тертці. Змішати начинку, посолити, поперчити, можна додати часничку, зелень - за смаком. Наповнити начинкою половинки, обгорнути смужкою бекону, закріпити дерев'яною зубочисткою. Укласти в духовку хвилин на 25.
    Смачного!
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 341 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz