Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » 2009 » Декабрь » 8 » п'яна груша
|
Інгредієнтипляшка червоного вина
груші 10шт.
цукор
горіхи і фініки
кориця і аніс
Спосіб приготування1. наліваем вино в каструлю і ставимо на огонь. добавляем цукор в залежності від виду вина-в сухе побольше. но десертне не беремо! пробуємо на вкус. кто то любить злагоджено хтось кіслей. коріцу 3палочкі і 2 зірочки анісу теж сюда. можно додати трохи водички.
2. груші очіщаем. обрезаем низ на 0. 5 см. а ніжку зверху оставляем. кладем їх у вино і варім. прімерно 30 мін. проверяем виделкою що вони м'які і дістаємо.
3. наші вже червоні груші кладемо на серветку.
4. пока вони остигають робимо начінку. у нас була з фініків і орехов. но це варіант. главное щоб вона була густая. много її не потрібно 3 стол. л.
5. З допомогою ч. ложки в денці груші робимо отвір ізаполняем начинкою.
6. із залишків вина робимо кисіль (2 ст. л. крахмала) але дістати корицю і аніс.
7. разрезаем грушу уздовж навпіл.
Про рецептіпрекрасне доповнення та оформлення до кульок мороженого. а кіселек-як соус-сіроп. да і так оччень вкусно. алкоголь НЕ чувствуется. пріятного апетиту!!
|
Категория: Десерти |
Просмотров: 416 |
Добавил: mrsuch
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|