Суббота, 18.05.2024, 11:41
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Март » 31 » Тістечка зі збитими вершками або заварним кремом
    10:30
    Тістечка зі збитими вершками або заварним кремом

    Інгредієнти

    На 1 склянка борошна - 100-125 г масла або маргарину, 4-5 яєць, 1 стакан води,? чайної ложки солі, 1 склянка вершків, 2-2,5 ст. ложки цукру, 1/4 пакетика ваніліну або 1-2 ложки лікеру.

    Спосіб приготування

    Влити в каструлю стакан води, додати масло, сіль і поставити на вогонь. Як тільки вода закипить, всипати відразу все борошно, розмішати і на слабкому вогні проварити 2-3 хв, помішуючи. Потім зняти каструлю з вогню і додавати яйця (по одному), ретельно розмішуючи. Як тільки тісто почне тягтися, припинити додаток яєць, тісто обробити у вигляді булочок, викладаючи їх на лист, злегка змащений маслом, на відстані 3,5-4 см один від іншого. Для випічки поставити лист в жаркий духову шафу на 15-20 хв, а як тільки булочки зарум'яняться і збільшаться в обсязі, зменшити жар в шафі і допекти булочки до готовності.
    Готові булочки надрізати уздовж з одного боку і, відкривши, наповнити середину вершками, збитими з додаванням цукру та ваніліну або лікеру. Можна їх заповнити також заварним або вершковим кремом. Потім посипати цукровою пудрою, покласти на блюдо і подати.
    Категория: Десерти | Просмотров: 363 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz