Суббота, 18.05.2024, 13:17
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Ноябрь » 5 » Баварський крем з чаєм матчу. Для справжніх гурманів.
    19:31
    Баварський крем з чаєм матчу. Для справжніх гурманів.

    Інгредієнти

    10 гр желатину
    4 ложки води
    3 яєчних жовтки
    1/2 склянки цукру
    1 ложка крохмалю
    дрібка солі
    1 стакан молока
    1 ложка без верху зеленого чаю Матчу
    1-2 ложки бренді
    1 чашка вершків

    Спосіб приготування

    Розвести желатин у воді до набрякання.
    Чайний порошок розвести з ложкою молока до пастоподібного стану.
    Жовтки змішати з цукром, крохмалем і сіллю.
    Молоко нагріти. Змішати з жовткова масою і гріти на вогні, постійно помішуючи, до загустіння.
    Додати бренді, чайну пасту і розчинений желатин. Охолодити при кімнатній температурі.
    Вершки збити і змішати з чайною масою.
    Розкласти по креманка.
    При подачі прикрасити ягодами і полити шоколадним або кавовим сиропом.

    Про рецепті

    Перший раз готувала з чаєм Матчу. Смак, скажу я вам, дуже незвичайний. Він розкривається у міру смакування на язике. Вот, що знайшла про него. Матча, традиційно використовується в чайної церемонії, виготовляється з наймолодших чайного листя сезону, збір яких проводиться в іюне. Історія чаю Матчу вельми оригінальна. Родом з Японії, цей чай довго служив японцям податковим платежем і тому став відомий як чай «імператора» в Азії. За іншими історичними даними Мачча, прибув до Китаю як лікарський напій. На Сході Матчу називають напоєм, що дарує духовний досвід з цілющими свойствамі. Лучшій чай Матчу вирощується в префектурі Сідзуока (Японія) ось уже більше 650 років. Сідзуока розташована на березі Тихого океану. Помірний клімат префектури чудовий для культивування чаю та виробництва кращого Матча. Молодие чайні листя кип'ятять, висушують, а потім перетворюють на порошок у спеціальній ступці, яка називається Чаус. Після цього порошок пересипається у матчу-дзяван, спеціальну чашку для зеленого чаю. Щоб приготувати чай, потрібно додати в порошок гарячу воду, потім збити суміш до появи піни за допомогою бамбукового віником. Матчу вищої якості має глибокий смарагдово-зелений цвет. Благодаря своїм особливостям вживання порошкового чаю Матчу рівносильно вживання 10 чашок звичайного зеленого чаю. Крім цього, напій багатий на вітаміни (A, B1, B2, B6, C, E), кальцієм, магнієм, цинком, залізом, фосфором, натрієм і пр. Містить антиоксиданти, прискорює клітинний метаболізм і дає хороший ефект для тих, хто підтримує дієту .
    Категория: Десерти | Просмотров: 399 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz