Інгредієнти500 гр. гарбуза
2 ст. л. меду (можна замінити цукром)
1 лимон (можна лайм)
2-3 яблука
50 гр. кураги
50 гр. кешью
50 гр. фундука
Спосіб приготуванняГарбуз нарізаємо шматочками будь-якої довжини, але товщина шматочка не повинна бути більше 5 мм.
Дно протвеня застилає фольгою і викладаємо гарбуз
Поливаємо її соком одного лимона
Часточки кураги нарізаємо на 3-4 частини висипаємо на гарбуз
Висипаємо горішки (горішки можна дробити, а можна і не дробити)
Яблука обчищаємо від шкірочки й нарізаємо на часточки 5 мм і викладаємо також на протвень
Зверху все посипаємо цукром або поливаємо медом
Закриваємо фольгою і випікаємо при температурі 180 градусів 45 хвилин, знімаємо фольгу і допікаємо ще хвилин 15.
Про рецептіДорогі матусі, таким вітамінним десертом можна нагодувати будь-яке чадо навіть якщо не любить гарбуз. Сік лимона сильно приглушує смак гарбуза і дає їй кислинку, якої вона позбавлена. Малюкам можна сказати, що це манго. Перевірено навіть на дорослих, які на дух не виносять гарбуза - порція з'їдається за 20 хвилин :-)
|