Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » 2010 » Октябрь » 10 » торт-мус "ЯГОДКА"
|
Інгредієнтиполуниця порізана кружальцями-700гр.
вершки 35%-200гр. 2 ст. л. сах. пудри
желе полуничне-100гр. 250 мл. горячей води
150 гр. бісквітного печива савоярді порізаного шматочками/або будь-якого бісквітного печива/
Спосіб приготуваннярозвести желе в гарячій воді і поставити охлаждаться. оно має схопитися і за консистенцією нагадуватиме білок яйця всмятку. взбіть його міксером.
з'єднати з вершками збитими з цукровою пудрою до стійких піків і шматочками полуниці.
для мусу я взяла скляну форму 1300мл. смочіть форму водой. но не витирати.
на дно/це буде верх/вистелити шматочки клубнікі. немного мусса. затем шар печенья. опять шар мусу і печива.
поставити в холодільнік. через 2 часа ваш торт-мус готов. но краще хай постоїть довше.
перевернути форму на блюдо. еслі торт не буде виходіть. подержіте форму в ємності з гарячою водою і порахуйте до 20. затем переверніть на блюдо.
прикрасити листочками мяти. гарніровать з полуничним сиропом.
якщо перед подачею потримати в морозилці буде схожий на морозиво.
Про рецептідуже легкий в работе. бистрий і не трудомісткий десерт. очень нам всім сподобався! спробуйте і ви!
|
Категория: Десерти |
Просмотров: 458 |
Добавил: mrsuch
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|