Суббота, 18.05.2024, 14:49
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Октябрь » 10 » торт-мус "ЯГОДКА"
    19:43
    торт-мус "ЯГОДКА"

    Інгредієнти

    полуниця порізана кружальцями-700гр.
    вершки 35%-200гр. 2 ст. л. сах. пудри
    желе полуничне-100гр. 250 мл. горячей води
    150 гр. бісквітного печива савоярді порізаного шматочками/або будь-якого бісквітного печива/

    Спосіб приготування

    розвести желе в гарячій воді і поставити охлаждаться. оно має схопитися і за консистенцією нагадуватиме білок яйця всмятку. взбіть його міксером.
    з'єднати з вершками збитими з цукровою пудрою до стійких піків і шматочками полуниці.
    для мусу я взяла скляну форму 1300мл. смочіть форму водой. но не витирати.
    на дно/це буде верх/вистелити шматочки клубнікі. немного мусса. затем шар печенья. опять шар мусу і печива.
    поставити в холодільнік. через 2 часа ваш торт-мус готов. но краще хай постоїть довше.
    перевернути форму на блюдо. еслі торт не буде виходіть. подержіте форму в ємності з гарячою водою і порахуйте до 20. затем переверніть на блюдо.
    прикрасити листочками мяти. гарніровать з полуничним сиропом.
    якщо перед подачею потримати в морозилці буде схожий на морозиво.

    Про рецепті

    дуже легкий в работе. бистрий і не трудомісткий десерт. очень нам всім сподобався! спробуйте і ви!
    Категория: Десерти | Просмотров: 458 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz