Суббота, 18.05.2024, 06:59
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Сентябрь » 12 » Цукерки "Стріла"
    01:07
    Цукерки "Стріла"

    Інгредієнти

    Шоколад чорний 75%-100-120гр.
    Вершки 33%-120гр.
    Цукор-100гр.
    Какао-1ст. л.
    Масло вершкове 40гр.
    Коньяк-2ст. л.
    Зефірка крем-Брюллов-1шт.
    білий шоколад для прикраси
    фольга щільна

    Спосіб приготування

    Ці цукерки я дарую всім, хто зараз живе далеко від своєї Батьківщини України. Ці цукерки в 80-і спробувала вперше на Україні, завдяки родички, яка працювала завмагом, а все смачне "діставалося" тільки "з під поли"! Вираз то яке, молодь мене не поймет. Недавно, поверталася з Москви через Україну і в Крімінчуге чоловік зайшов з цукерками, коли я побачила, ту саму Стрілу, не втрималася, та й не намагалася зупинитися перед спокусою і ностальжі.
    "Золотинка" зберегла, що б спробувати зробити такі ж, покладаючись на досвід кращих кондитерів сайту.
    Перш, я підготувала підставку для кульочках (грати з мікрохвильовки мене підійшла)
    Розплавити шоколад (в мікрохвильовці на мінімальній потужності-5 хвилин)
    Пензликом, як нас вчила Наташа човник у своїх майстер-класах, нанести всередині кульочках шоколад і поставити в холодильник застигнути.
    Тим часом готуємо начинку для цукерок, вершки + цукор уварювали до легкого загустения, додаємо масло і какао, проварюємо хвилинку і покладіть дрібно нарізаний зефір. Помішуючи, що б не пригоріло, уварювали масу до однорідного стану, знімаємо з вогню додаємо коньяк і добре перемішуємо. (дрібні шматочки зефіру відчуваються)
    Остуджуємо до теплого стану начинку і наповнений шоколадні кульочки, повертаємо назад в холодильник, через 5 хвилин дістаємо і закриваємо кульочки розтопленим шоколадом.
    Остаточно даємо застигнути цукерок та (в оригіналі) накапати білим шоколадом крапочки. У мене не було шоколаду, я на не застиглий шоколад доклала малюсінькі безешкі. Смолоскипи вийшли.

    Про рецепті

    Знайшла фотку оригінальних конфетНаглядно покажу, як виглядає розгортка для кульочках
    Категория: Десерти | Просмотров: 712 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 1.0/1
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz