Суббота, 18.05.2024, 10:17
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Ноябрь » 3 » щі з квашеної капусти (мій варіант)
    19:40
    щі з квашеної капусти (мій варіант)

    Інгредієнти

    Свинина з кісточкою - 1, кг. (я люблю пожирніше),
    Квашена капуста-1кг. ,
    Картопля-5 шт. ,
    Морква - 2шт. ,
    Балон - 1 шт. ,
    Чорний перець - горошком,
    Гвоздичка - 2-3 шт. ,
    Тмин - 1чайную ложку,
    Лимон - 2 часточки,
    Лавровий лист - 1шт. ,
    Крупа перлова - 2-3 ст. Ложки. (можна і без крупи),
    Сіль до смаку.

    Спосіб приготування

    1. Мясо промити, покласти в каструлю і залити холодною водой. Когда з'явиться накип, зняти її.
    2. В готовий бульйон покласти квашену капусту, різаний картоплю і моркву, одну цибулину, (цибулину кладу цілу), чорний перець горошком, гвоздику, кмин, лимонні часточки, перлову крупу, сіль за смаком
    3. Щі тужать на маленькому огньке, до повної готовності.
    4. Лавровий листик кладу, коли щи майже готові.
    Дуже смачно!
    Смачного!

    Про рецепті

    Картоплю, моркву і капусту варю одночасно, при цьому картопля не переварівается. В наприкінці варіння цибулину виймаю. Можна в щі покласти пару столових ложок великої перлової крупи. При цьому крупу треба промити в холдной воді але все одно щи стають мутні. Я варю без крупи.
    Категория: Інші рецепти | Просмотров: 409 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz