ІнгредієнтиСвинина з кісточкою - 1, кг. (я люблю пожирніше),
Квашена капуста-1кг. ,
Картопля-5 шт. ,
Морква - 2шт. ,
Балон - 1 шт. ,
Чорний перець - горошком,
Гвоздичка - 2-3 шт. ,
Тмин - 1чайную ложку,
Лимон - 2 часточки,
Лавровий лист - 1шт. ,
Крупа перлова - 2-3 ст. Ложки. (можна і без крупи),
Сіль до смаку.
Спосіб приготування1. Мясо промити, покласти в каструлю і залити холодною водой. Когда з'явиться накип, зняти її.
2. В готовий бульйон покласти квашену капусту, різаний картоплю і моркву, одну цибулину, (цибулину кладу цілу), чорний перець горошком, гвоздику, кмин, лимонні часточки, перлову крупу, сіль за смаком
3. Щі тужать на маленькому огньке, до повної готовності.
4. Лавровий листик кладу, коли щи майже готові.
Дуже смачно!
Смачного!
Про рецептіКартоплю, моркву і капусту варю одночасно, при цьому картопля не переварівается. В наприкінці варіння цибулину виймаю. Можна в щі покласти пару столових ложок великої перлової крупи. При цьому крупу треба промити в холдной воді але все одно щи стають мутні. Я варю без крупи.
|