Суббота, 18.05.2024, 11:26
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Июнь » 15 » Піца "Оток" (бездріжджового)
    19:22
    Піца "Оток" (бездріжджового)

    Інгредієнти

    ТІСТО:
    1 ст. кислого молока
    1 ст. л. цукру
    1 ч. л. розпушувача
    0,5 ч. л. соди погасити в оцті
    сіль за смаком
    приблизно 4 ст. борошна (щоб до рук не прилипало і не було рідким)
    НАЧИНКА:
    4 середні картоплини
    400 г. грибів
    1 цибулина
    1 банка оливок (350г)
    1 помідор
    цибулю-порей (кілька пір'їнок =)
    майонез оливковий
    2 столові ложки томатної пасти
    50-100г сиру

    Спосіб приготування

    ТІСТО: всі компонент змішати, крім борошна
    після додавати борошна в тісто скільки "візьме" (у мене пішло 4 + 1/4 ст. мукі)
    змастити деко маргарином (можна соняшниковою олією)
    распределаем тісто на деко (кількість тесту розраховане на лист не більше ніж на малюнку)
    потім промазати томатною пастою
    НАЧИНКА: відварити картоплю, почистити і натерти на тертці
    посмажити гриби з цибулею
    порізати кружальцями оливки, помідор півкільцями
    ПІСЛЯ послідовно: 1. картофель 2. смазать злегка майонезом 3. гріби з цибулею 4. олівкі 5. помідори та лук 6. затереть сиром
    Готувати в духовці 20-25 хвилин (я готувала в мікрохвильовці з конвекцією 600 Вт + 220 С, час = 12мінут, швидше і піца не підгорить)
    СМАЧНОГО!

    Про рецепті

    Оток в перекладі з японського ЧОЛОВІК (СИЛА + ПОЛЕ) завжди хотіла приготувати піцу, щоб вона була як у піцеріях, невисока, пропечена і не сухаяПРІМЕЧАНІЕ: тісто змащуємо томатною пастою, щоб тісто не було сухим, смак піци вона "не забиває", як каже свекровьех . . . готову піцу не дали сфотографувати, всі прийшли голодні і розірвали його на куски
    Категория: Інші рецепти | Просмотров: 433 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz