ІнгредієнтиТІСТО:
1 ст. кислого молока
1 ст. л. цукру
1 ч. л. розпушувача
0,5 ч. л. соди погасити в оцті
сіль за смаком
приблизно 4 ст. борошна (щоб до рук не прилипало і не було рідким)
НАЧИНКА:
4 середні картоплини
400 г. грибів
1 цибулина
1 банка оливок (350г)
1 помідор
цибулю-порей (кілька пір'їнок =)
майонез оливковий
2 столові ложки томатної пасти
50-100г сиру
Спосіб приготуванняТІСТО: всі компонент змішати, крім борошна
після додавати борошна в тісто скільки "візьме" (у мене пішло 4 + 1/4 ст. мукі)
змастити деко маргарином (можна соняшниковою олією)
распределаем тісто на деко (кількість тесту розраховане на лист не більше ніж на малюнку)
потім промазати томатною пастою
НАЧИНКА: відварити картоплю, почистити і натерти на тертці
посмажити гриби з цибулею
порізати кружальцями оливки, помідор півкільцями
ПІСЛЯ послідовно: 1. картофель 2. смазать злегка майонезом 3. гріби з цибулею 4. олівкі 5. помідори та лук 6. затереть сиром
Готувати в духовці 20-25 хвилин (я готувала в мікрохвильовці з конвекцією 600 Вт + 220 С, час = 12мінут, швидше і піца не підгорить)
СМАЧНОГО!
Про рецептіОток в перекладі з японського ЧОЛОВІК (СИЛА + ПОЛЕ) завжди хотіла приготувати піцу, щоб вона була як у піцеріях, невисока, пропечена і не сухаяПРІМЕЧАНІЕ: тісто змащуємо томатною пастою, щоб тісто не було сухим, смак піци вона "не забиває", як каже свекровьех . . . готову піцу не дали сфотографувати, всі прийшли голодні і розірвали його на куски
|