Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » 2010 » Октябрь » 3 » торт Пампушка
|
Інгредієнтидля тесту
300гр маргарину
400гр борошна
2ст. л. сахара
1 яйце
суфле
2 яйця
1 склянка сметани
1 склянка цукру
яблука антонівка 4-5 штук
Спосіб приготування1. яблокі вимити і очистити від шкірки
нарізати кубиками
перекласти в каструлю і засипати 4-5 ст. л. сахара і 2ст. л. лимонного соку-варити до м'якості яблук і виварювання рідини.
2. яблокі остудити протерти крізь сито
3. Для тесту соеденіть всі інгредієнти у мисці-розтерти все руками до пластичного стану.
4. полученное тісто викласти у форму і розподілити руками за всією формою і зробити високі бортікі. виложіть яблучне
повидло.
5. Для приготування суфле-збити яйця з цукром потім додати сметану.
6. суфле вилити на яблучне повидло.
7. випекать в духовці при 200градусах поки суфле не стане зверху золотистого кольору і не загусне. при випічці дверцята духовки НЕ откривать. обично печеться близько години.
|
Категория: Інші рецепти |
Просмотров: 410 |
Добавил: mrsuch
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|