ІнгредієнтиПомідори -3 штуки, яйце-3 штуки, олія, цибуля ріпчаста-1, сіль, аджіномото, олія кунжутна, цукор.
Спосіб приготуванняПомідори нарізають великими часточками. Яйце збиваємо і виливаємо на расколенную сковорідку і швидко помішує. Через 3-5 сек. яйце викладаємо в дуршлак і даємо стекти маслу. На чисту сковорідку кладемо помідори помішуючи. через 3-5 сек. помідори теж на дуршлак. обсмажуємо окремо цибульку.
соус: у сковорідку рослинне масло 20гр. сіль, аджіномото, цукор, олія кунжутна (3 гр. ) Помідори з яцом і цибулею перемішуємо і добовлять в цей соус, перемішуємо та подаємо гарячим.
Про рецептіНе переборщити з кунжутним маслом! Хто любить можна додати небагато соєвого соусу і взбризнуть соком лимончик. На любителя!
|