Четверг, 23.05.2024, 16:54
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Январь » 21 » качка з ягодами
    10:30
    качка з ягодами

    Інгредієнти

    800 г філе качки
    сіль, мелений чорний перець
    200 г чорної смородини
    50 г червоної смородини
    100 г малини
    100 г ожини
    0,5 склянки червоного сухого вина
    0,5 склянки цукру
    дрібка кориці
    1 ч. л. крохмалю
    рослинна олія

    Спосіб приготування

    Розігріти в сковороді невелика кількість рослинного масла. М'ясо качки викладати порціями по 6-8 шматочків і смажити по 1,5 хв. з кожного боку. М'ясо повинне злегка підрум'янитися. Обсмажене м'ясо загорнути у фольгу і залишити в теплому місці.
    , Що залишився в сковороді сік від спекотного злити в миску з порічковим соком. Додати вино, цукор і корицю, перемішати. Крохмаль розвести
    Ягоди перебрати, дуже акуратно промити, розкласти на паперові серветки і дати обсохнути. Кілька ягід малини і ожини, а також гілочки червоної смородини відкласти для оздоблення. Смородину протерти через сито, збираючи сік у миску; макуха загорнути у серветку і віджати.
    Перелити вийшла смородиновий суміш у сотейник, поставити на вогонь і довести до кипіння, зменшити вогонь. Постійно помішуючи, влити крохмаль. Ретельно розмішати, щоб не було грудочок. Потім додати, що залишилися, ягоди малини та ожини, перемішати і готувати 1 хв. Зняти з вогню.
    Готове качине філе викласти на блюдо, полити соусом. Прикрасити відкладеними ягодами і гілочками червоної смородини.
    Категория: Гарячі закуски | Просмотров: 387 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz