ІнгредієнтиКартопля
Фарш (яловичина + свинина)
Цибуля
Спеції
Майонез
Сир
Сіль, перець
Зелень
Спосіб приготування1. Потрібно кілька великих, круглих картоплину (в залежності на скільки людина) не доварювали картопля, режим попалили, вирізаємо серцевину.
2. Робимо фарш, нарізаємо цибулю викладаємо його у фарш, нарізаємо дрібно зелень і змішуємо з фаршем, перчимо, солимо додаємо спеції, додаємо водички (для соковитості фаршу).
3. Фаршируємо картоплю фаршем, зверху кладемо майонез (ч. ложку).
4. Далі посипаємо сиром.
5. укладаємо наш фарширований картоплю в сковороду або в протвень глибокий і запікаємо в духовці близько години, за 5-10 хвилин посипаємо наш картопля сиром ще раз і витягуємо. Можна їсти. Смачного!
|