ІнгредієнтиДля салату:
На пів-кіло баранини (яловичини)
1 велика цибулина
1 зелена редька
2 червоних болгарських перцю
часник
джусай (черемша)
часник, перчик чилі, зелень
рослинна олія
Для тіста:
Маленька пачка сухих дріжджів
0,5 л кефіру
1 яйце
50-70 гр розтопленого маргарину
борошна стільки, щоб вийшло м'яке тісто
Спосіб приготуванняМ'ясо, редьку, перець, цибулю порізати соломкою (м'ясо побільше, ніж овочі).
На рослинній олії обсмажити в казані м'ясо майже до готовності, додати цибулю, хвилин через 5 - редьку і перець і джусай. Смажити, помішуючи, хвилин 10. Хвилини за 3 до готовності додати часник і гіркий перець. Злегка підсолити.
Із зазначених продуктів замісити м'яке тісто і залишити його на годину в теплі, щоб підійшло.
З готового тіста розкачати маленькі коржики, змастити їх олією і згорнути рогалики. Викласти їх у мантоварку (пароварку) і готувати на пару 35-40 хвилин. Готовий моми-нан (ті самі рогалики) змастити вершковим маслом.
Про рецептіПодовать гарячим, посипавши улюбленої зеленню. Рогалики у Вас вийдуть пишними і ніжними, їх подати отдельно. Ну дуже смачно!
|