Суббота, 18.05.2024, 14:49
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Март » 9 » Моми-нан (гарячий салат)
    19:18
    Моми-нан (гарячий салат)

    Інгредієнти

    Для салату:
    На пів-кіло баранини (яловичини)
    1 велика цибулина
    1 зелена редька
    2 червоних болгарських перцю
    часник
    джусай (черемша)
    часник, перчик чилі, зелень
    рослинна олія
    Для тіста:
    Маленька пачка сухих дріжджів
    0,5 л кефіру
    1 яйце
    50-70 гр розтопленого маргарину
    борошна стільки, щоб вийшло м'яке тісто

    Спосіб приготування

    М'ясо, редьку, перець, цибулю порізати соломкою (м'ясо побільше, ніж овочі).
    На рослинній олії обсмажити в казані м'ясо майже до готовності, додати цибулю, хвилин через 5 - редьку і перець і джусай. Смажити, помішуючи, хвилин 10. Хвилини за 3 до готовності додати часник і гіркий перець. Злегка підсолити.
    Із зазначених продуктів замісити м'яке тісто і залишити його на годину в теплі, щоб підійшло.
    З готового тіста розкачати маленькі коржики, змастити їх олією і згорнути рогалики. Викласти їх у мантоварку (пароварку) і готувати на пару 35-40 хвилин. Готовий моми-нан (ті самі рогалики) змастити вершковим маслом.

    Про рецепті

    Подовать гарячим, посипавши улюбленої зеленню. Рогалики у Вас вийдуть пишними і ніжними, їх подати отдельно. Ну дуже смачно!
    Категория: Салати | Просмотров: 438 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz