Суббота, 18.05.2024, 11:41
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Февраль » 9 » Торт ВИННИ-ПУХ
    11:51
    Торт ВИННИ-ПУХ

    Інгредієнти

    Коржі
    50 гр вершкового масла
    1 чашка цукру
    3 яйця
    3 ст л меду
    1 ч л соди
    2 ст л горілки (можна не класти)
    1/2 ч л солі
    3 чашки борошна
    Крем
    1 літр 25-30% сметани
    1 ст л ванільною есенції або коньяку
    1 склянка цукру
    волоські горіхи (за бажанням)

    Спосіб приготування

    Тісто в оригінальному рецепті готується на водяній бані. Закип'ятити воду в каструлі, зверху поставити миску, в якій будете робити тісто. Вода під мискою повинна весь час потихеньку кипіти.
    Покласти в миску масло, цукор, злегка збиті яйця і зігріти всю масу, постійно помішуючи віночком. Додати мед, потім сіль і соду (негашене) і постійно помішуючи тримати на водяній бані до розчинення цукру, близько 5 хвилин. Всипати 2 чашки борошна, перемішати, продовжуючи нагрівати тісто ще 5 хвилин (тісто має добре прогрітися). Зняти миску з водяної лазні додати ще одну чашку муки і замісити тісто.
    Прогріти духовку до 190C.
    Розділити готове тісто на 8-10 частин. Розкотити кожен шматок (я розкочують прямо на пергаменті, на ньому і переношу на деко) до кола розміром 20-23 см (поки один печеться розкотити інший).
    Випікати коржі 6-7 хвилин до зарумяніванія.
    Гарячі коржі обрізати за трафаретом і повністю остудити на решітці. Решта обрізки розкришити використовувати для обсипання торта.
    Збити сметану з цукром. Змазати коржі і краю торта кремом (між коржами можна додати дрібно порубані підсмажені горіхи або додати горіхи в крихту і обсипати торт). Прикрасити за бажанням.
    Поставить торт в холодильник для просочення на 8-12 годин.

    Про рецепті

    примітки JanochkaH . 1. Я роблю тісто не на водяній бані, а безпосередньо на вогні - в маленькій тефлоновою кастрюльке. 2. Горіхи не кладу. 3. В крем терту додаю лимонну цедру (злегка розтираю її вилкою з цукром, і потім змішую зі сметаною і збиваю). Медяник за рецептом ElenaW, яким вона поділися на гуд-Кука, я скопіювала рецепт на кукінге у JanochkaH, нічого не змінювала. Торт мені дуже сподобався і чоловікові теж _________________
    Категория: Випічка | Просмотров: 489 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz