Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » 2010 » Июнь » 19 » Берлінські сердечка
19:27 Берлінські сердечка |
Інгредієнти* 2 листа готового листкового тіста
* 2 ст. л. вершкового масла
* 4 ст. л. цукрового піску
* Упаковка ванільного цукру
* Цукрова пудра + вода (для глазурі)
Спосіб приготування1. Розтопити вершкове масло, додати 2 ст. л. цукрового піску і розмішати. Присипати поверхню столу просіяної борошном, змішаної з цукровим піском. Викласти на стіл один лист листкового тіста. За допомогою кулінарної пензлики змастити його маслом з цукром і накрити другим листом.
2. Розкотити обидва листа в тонкий прямокутник. Ножем підрівняти краю. Рівномірно посипати поверхню ванільним цукром. (При бажанні можна змішати з корицею). Взяти протилежні краю і підтягти їх один до одного так, щоб вони стикалися строго посередині пласта. Прим'яти руками.
3. Ще раз скласти протилежні краю прямокутника що вийшло так, щоб вони стикнулися посередині.
4. Скласти що вийшов рулет в два рази. На розрізі він повинен нагадувати багатошарове сердечко.
5. Розігріти духовку до 200 градусів. Деко накрити листом промасленого пергаменту. Нарізати рулет шматочками шириною 1 см. Укласти на деко, поставити в духовку. Випікати близько 15 хвилин, потім вийняти деко з духовки, печива перевернути і знову поставити в духовку. Готові вироби остудити, перекласти на тарілку і промазати пензликом глазур'ю.
Приготування глазурі: (цукрову пудру залити водою)
6. Смачного!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 457 |
Добавил: mrsuch
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|