ІнгредієнтиХліб пшеничний або батон;
Ковбаса, шинка - 250-300г;
яйце - 1-2 шт;
сир - 150 г;
чорний перець;
зелень.
Спосіб приготуванняЦі бутерброди чудово підходять для сніданку.
Ковбасу і шинку пропустити через м'ясорубку або дрібно посікти. Отриману масу змішати зі збитим яйцем і чорним перцем (можна злегка посолити, хоча якщо сир солоний, то можна цього і не робити). Намазати скибочки батона отриманою масою, посипати тертим сиром і запекти в духовці або в мікрохвильовій печі. Готові бутерброди посипати дрібно нарубаною зеленню. Іноді на яєчно-ковбасну масу я кладу шматочок помідора і (або) різані консервовані шампіньйони. Теж виходить дуже смачно. За бажанням (якщо хочете, щоб було поситнее), можна перед шаром сиру додати трохи майонезу чи кетчупу, а якщо хтось любить погостріше, то гірчиці.
|