ІнгредієнтиАпельсини 1,5 кг.
Цедра 2 апельсинів.
Цедра 0,5 лимона.
Сік 0,5 лимона.
Кедрові горіхи 5 ст/ложок.
Цукровий пісок 700 гр.
Спосіб приготуванняАпельсини очистити і нарізати великими кубиками.
Цедру 2-ух апельсинів вимити, очистити від білої плівки і нарізати тонкою соломкою.
Цедру 0,5 лимона так само вимити, очистити від білої плівки і нарізати дрібними кубиками.
Кубики апельсинів, цедру лимона й апельсина і цукровий пісок поміщаємо в каструлю перемішуємо і ставимо на вогонь . . .
Постійно помішуючи, доводимо до кипіння й варимо на маленькому вогні протягом 20 хвилин . . . знімаємо з вогню на 20 хвилин.
Потім додаємо сік лимона і варимо на маленькому вогні ще 20 хвилин . . . знімаємо з вогню на 20 хвилин.
Додаємо кедрові горіхи і варимо ще 20 хвилин . . . :):):)
Остуджуємо варення при кімнатній температурі перекладаємо в банку і прибираємо в холодильник. Вийшло дуже смачне й незвичайне варення.
ПИЙТЕ ЧАЙ З ЗАДОВОЛЕННЯМ!
Про рецептіЯ з задоволенням їм з крекерами . . . і в пост дуже до речі! . . . а це деревце я сфоткал в Афінах . . .
|