Інгредієнтисм. рецепт
Спосіб приготуванняЦі млинці були дуже поширені в старі часи. Як колесо до воза (начинки) використовувалися найрізноманітніші продукти: рубані яйця, гриби, лівер, риба та інші.
Випікати ці млинці можна різними способами, в залежності від вогнища. Найпростіший спосіб полягає в наступному: на розігріту змащену сковороду наливають тіста менше, ніж зазвичай. Коли млинець знизу злегка зарум'яниться, на нього кладуть колесо до воза, заливають його новою порцією тіста так, щоб колесо до воза опинився всередині. Потім перевертають млинець на іншу сторону і злегка обсмажують.
Колесо до воза можна покласти і безпосередньо на розігріту сковороду, а потім зверху залити тестом. Якщо ж млинці пекти в російській печі, то краще колесо до воза запекти на необжаренной стороні млинця відкритим.
Як наповнювач в тісто для млинців можна включати різні овочі. Це не тільки смачно, але й дуже корисно, тому що блюдо робиться більш збалансованим за складом і менш калорійною.
Спосіб приготування млинців з різними овочевими добавками практично нічим не відрізняється від описаних.
Особливо корисні такі млинці дітям і літнім людям.
* це вже мій коментар
- Для того щоб млинець не пригорали в тісто треба додати ложку рослинної олії - і проблем не буде!!
|