Інгредієнти- свіжий горох (можна із заморозки)
- Квасоля стручкова (враховуючи пору року, то от туда же)
- Огірки свіжий (ось тут важливий натур-продукт)))
- Листя салату) (1 великий пучок)
- Петрушка свіжа
- Журавлина або брусниця
- Майонез
Спосіб приготуванняРобиться все дуже просто!
Огірки та петрушку порізати,
листя салату дрібно порвати або пошатковані
додати горошок, квасоля і журавлину.
Ретельно переміщати і заправити майонезом.
За смаком посолити.
Про рецептіУ мене було дуже мало журавлини, тому я її попередньо пом'яла, а так. цілими ягідками вкуснее. І ще дуже смачно заправити це оливковою олією, можна навіть зробити дресингу з масла, кілька крапель лимонного соку і італійський трав. Але в мене так не люблять . . Тільки маонез !!!
|