Суббота, 18.05.2024, 07:10
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Сентябрь » 17 » Пиріг з вишнею і коньяком
    11:51
    Пиріг з вишнею і коньяком

    Інгредієнти

    Для тіста:
    1 упаковка листкового тіста (1 кг)
    Для начинки:
    400 гр. мороженной вишні
    1 ст. сахара
    2 ст. л. молотой кориці
    3 ст. л. коньяка
    1 яйце (для змащування)

    Спосіб приготування

    Хотілося своїх чоловіків побалувати чимось швидким і дуже вкусним. Попался цей рецепт.
    Розморозити вишню і злити з неї зайву рідину.
    Листкове тісто розморозити і розділити на 2 частини, більшу і меншу.
    Більшу частину тіста розкачати, викласти у форму, посипати 1/2 ст. сахара.
    Рівномірно розкидати вишню, посипати другою половиною цукру змішаного з корицею (для тих хто не любить можна не додавати) і побризкати зверху коньяком.
    Другу частину тіста розкачати і покрити нею пірог. Края защипати.
    Випікати при температурі 220 гр до золотистої скоринки.
    Пиріг достатньо соковитий, може протекти, але це не страшно.
    Можна подавати зі збитими вершками або з кулькою морозива, а можна і просто так.
    Смачного!

    Про рецепті

    Можна зробити домашнє листкове тісто за цим рецептом http://koolinar. ru/recipe/view/41355. Пирог вийшов соковитий і ароматний! Дуже рекомендую, так хочеться взимку шматочок літа! З наступаючими і настали святами!
    Категория: Випічка | Просмотров: 401 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz