ІнгредієнтиДля тіста:
1 упаковка листкового тіста (1 кг)
Для начинки:
400 гр. мороженной вишні
1 ст. сахара
2 ст. л. молотой кориці
3 ст. л. коньяка
1 яйце (для змащування)
Спосіб приготуванняХотілося своїх чоловіків побалувати чимось швидким і дуже вкусним. Попался цей рецепт.
Розморозити вишню і злити з неї зайву рідину.
Листкове тісто розморозити і розділити на 2 частини, більшу і меншу.
Більшу частину тіста розкачати, викласти у форму, посипати 1/2 ст. сахара.
Рівномірно розкидати вишню, посипати другою половиною цукру змішаного з корицею (для тих хто не любить можна не додавати) і побризкати зверху коньяком.
Другу частину тіста розкачати і покрити нею пірог. Края защипати.
Випікати при температурі 220 гр до золотистої скоринки.
Пиріг достатньо соковитий, може протекти, але це не страшно.
Можна подавати зі збитими вершками або з кулькою морозива, а можна і просто так.
Смачного!
Про рецептіМожна зробити домашнє листкове тісто за цим рецептом http://koolinar. ru/recipe/view/41355. Пирог вийшов соковитий і ароматний! Дуже рекомендую, так хочеться взимку шматочок літа! З наступаючими і настали святами!
|