Суббота, 18.05.2024, 11:08
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Сентябрь » 30 » пиріжки "Русские"
    19:21
    пиріжки "Русские"

    Інгредієнти

    борошно - 1кг.
    1 яйце.
    трохи солі
    4 ст. л. раст. масла
    300 мл. води
    олія для смаження
    начинка:
    1 кг. картофеля
    2 цибулини
    трохи рас. масла
    соль. перец із млина.

    Спосіб приготування

    борошно висипати гіркою і зробивши в ній поглиблення ввести яйцо. половіну води. масло і соль. начать перемішувати колоподібними двіженіямі. постепенно доливаючи іншу воду.
    вийшло тесто. побіть кілька раз. довольно інтенсивно об стіл.
    тісто має бути досить пружним і еластичним.
    накрити харчовою плівкою і дати відпочити 15 хв.
    змастити стіл раст. маслом і розділивши тісто на 3 частини розкачати дуже тонко-1 мм. еслі вийде ще тоньше. то буде краще.
    трохи відступивши від краю. рівним рядком. розмістити начинку з картопляного пюре заправленого смаженою цибулею сіллю і перцем по вкусу. так ж залишити трохи місця і з боків.
    загорнути пласт тіста з начинкою рулетом. закрутів боки. як обгортку цукерки.
    відступивши від краю 5-6см. ребром долоні пережати рулет. а потім перекрутити його в цьому месте. так ж саме виконати ще кілька раз. чтоби розділити весь рулет на окремі порціі. следіте. чтоби тісто закривало начинку.
    покласти кожен отриманий шматочок на бік і притиснути ладошкой. так ж готуємо і інші два шматка тесту.
    смажити пиріжки в добре розігрітій масле. на середньому огне. ворочая з боку на бік.
    найголовніше-це дуже тонко розкачати тісто!

    Про рецепті

    виходять смачні багаті начинкою і хрустким тестом пірожкі. конечно не такі пишние. как з додаванням дрожжей. но і більше легкіе. в сенсі калорійності. попробуйте і ви.
    Категория: Випічка | Просмотров: 410 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz