Меню сайта |
|
|
Категории раздела |
|
|
Наш опрос |
|
|
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Поиск |
|
|
Календарь |
|
|
Архив записей |
|
|
|
Главная » 2009 » Сентябрь » 30 » пиріжки "Русские"
|
Інгредієнтиборошно - 1кг.
1 яйце.
трохи солі
4 ст. л. раст. масла
300 мл. води
олія для смаження
начинка:
1 кг. картофеля
2 цибулини
трохи рас. масла
соль. перец із млина.
Спосіб приготуванняборошно висипати гіркою і зробивши в ній поглиблення ввести яйцо. половіну води. масло і соль. начать перемішувати колоподібними двіженіямі. постепенно доливаючи іншу воду.
вийшло тесто. побіть кілька раз. довольно інтенсивно об стіл.
тісто має бути досить пружним і еластичним.
накрити харчовою плівкою і дати відпочити 15 хв.
змастити стіл раст. маслом і розділивши тісто на 3 частини розкачати дуже тонко-1 мм. еслі вийде ще тоньше. то буде краще.
трохи відступивши від краю. рівним рядком. розмістити начинку з картопляного пюре заправленого смаженою цибулею сіллю і перцем по вкусу. так ж залишити трохи місця і з боків.
загорнути пласт тіста з начинкою рулетом. закрутів боки. як обгортку цукерки.
відступивши від краю 5-6см. ребром долоні пережати рулет. а потім перекрутити його в цьому месте. так ж саме виконати ще кілька раз. чтоби розділити весь рулет на окремі порціі. следіте. чтоби тісто закривало начинку.
покласти кожен отриманий шматочок на бік і притиснути ладошкой. так ж готуємо і інші два шматка тесту.
смажити пиріжки в добре розігрітій масле. на середньому огне. ворочая з боку на бік.
найголовніше-це дуже тонко розкачати тісто!
Про рецептівиходять смачні багаті начинкою і хрустким тестом пірожкі. конечно не такі пишние. как з додаванням дрожжей. но і більше легкіе. в сенсі калорійності. попробуйте і ви.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 410 |
Добавил: mrsuch
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|