Інгредієнтикуряча грудка
абрикоси свіжі - 500 г
яблуко - 1
салатні листя
волоські горіхи або мигдаль - 1 ст. л.
сметана - 3 ст. л.
майонез - 2 ст. л.
сіль, цукор - на смак
Спосіб приготуванняКуряче м'ясо відварити і нарізати дрібними кубиками.
Також дрібно нарізати абрикоси та яблука.
Все перемішати, заправити сумішшю сметани і майонезу, додати цукор і сіль.
Дно УБМБФОЙЛБ викласти салатним листям, на неї покласти салат, посипати рубаними горішками. (У мене на цей раз були кедрові)
Про рецептіМоже бути трохи запізнилася викласти цей салат, (абрикоси вже відійшли) але на майбутнє майте на увазі: салатик хоч і простий, але дуже цікавий.
|