Інгредієнтитісто:
1. 1ст манки
2. 1ст сметани або кефіру
3. 1ст цукру
4. 1ст борошна
5. 150гр розтопленого маргарину
6. 2-3 яйця
7. 0. 5 ч. л. гашеного соди
крем:
1. 2ст молока
2. 2 яйця
3. 3 ст. л. борошна
4. 2/3 ст цукру
5. 150гр. слівочного масла
прикраса:
1 невелика ківі
2 банани
шоколад якщо є
Спосіб приготуванняСтакан манки залити склянкою сметани (кефіру), і залишити набухати на 1 годину.
Потім додати розтоплений маргарин, яйця, цукор, соду, муку. Перемешать, вилити у змащену форму. Запекать в нагрітій духовці 30мінут.
Приготувати крем: молоко, яйця, борошно, цукор з'єднати і перемішати (збити) міксує, масу поставити на повільний вогонь і варити постійно помішуючи до загустіння (консистенції сметани). Крем зняти з вогню повністю остудити додати розм'якшене масло і збити міксером як слід.
Готовий корж дістати з форми, розрізати на 2 частини вздовж, обидва коржі змастити кремом, на один з них викласти тонко нарізані банани і накрити другим коржем зверху промазала частина вніз. Верх коржа промазати тоненьким шаром крему і прикрасити ківі, залишками банана і тертим шоколадом.
|