Суббота, 18.05.2024, 11:08
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Октябрь » 26 » салат грецький
    19:27
    салат грецький

    Інгредієнти

    2 варені картоплини
    3 зварених круто яйця
    200 г зеленої стручкової квасолі
    400 г консервованої білої квасолі
    100 г оливок без кісточок
    2 банки (по 185 г) консервованого тунця
    2 качана салату-латуку
    8 помідорів чері
    Заправка
    2 ч. л. готової крупнозернистою гірчиці
    1 зубчик часнику
    1 ч. л. цукру
    2 ст. л. оцту
    4 ст. л. оливкової олії
    сіль, чорний перець за смаком

    Спосіб приготування

    Часник подрібнити, змішати з гірчицею, цукром, оцтом і оливковою олією. Приправити за смаком сіллю і перцем. Дати настоятися 15 хвилин.
    Зелену квасолю вимити, скласти в друшляк і опустити в киплячу воду на 6 хвилин, а потім відразу ж перекласти в миску з крижаною водою і остудити. Відкинути на друшляк. Білу квасолю відкинути на друшляк, дати стекти всієї рідини. Оливки нарізати кільцями. Тунця вийняти з банок і розім'яти виделкою. Салат розібрати на листя, вимити й обсушити. Укласти салат на дно великої страви, скропити 2 ст. л. заправки.
    Картопля і яйця нарізати скибочками, помідори - на половинки. Розкласти картоплю, яйця і помідори по краю страви. Змішати білу і зелену квасолю з оливками, помістити в центр блюда. Зверху покласти шматочки тунця. Полити заправкою.
    Категория: Салати | Просмотров: 412 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz