Четверг, 23.05.2024, 15:41
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » Архив материалов
    Інгредієнти мову або яловичий або свинячий (по вкуссу) гриби печериці або мариновані чи відварені 400 гр. сир твердий 300 гр маслини без кісточок 200 гр сіль, майонез, чорний перець за смаком можна за бажанням додати зелений лук Про рецепті получаеться дуже смачно і на гулянках йде на ура під горілочку.
    Категория: Салати | Просмотров: 416 | Добавил: mrsuch | Дата: 13.03.2009

    Інгредієнти Для салату: На пів-кіло баранини (яловичини) 1 велика цибулина 1 зелена редька 2 червоних болгарських перцю часник джусай (черемша) часник, перчик чилі, зелень рослинна олія Для тіста: Маленька пачка сухих дріжджів 0,5 л кефіру 1 яйце 50-70 гр розтопленого маргарину борошна стільки, щоб вийшло м'яке тісто Спосіб приготування М'ясо, редьку, перець, цибулю порізати соломкою (м'ясо побільше, ніж овочі).
    Категория: Салати | Просмотров: 439 | Добавил: mrsuch | Дата: 09.03.2009

    Інгредієнти 1 яйце 100-150 г. раст. масла (не оливкової!!) сіль за смаком 1 ч. л. лимонного соку за бажанням-часник, оливки, ін Спосіб приготування 1. у високу посуд (я беру склянку від блендера) розбити яйце. 2. додати сіль і лимонний сік. 3. опустити блендер у склянку і потім (!
    Категория: Соуси-діпи-маринади | Просмотров: 456 | Добавил: mrsuch | Дата: 06.03.2009

    Інгредієнти копчене куряче м'ясо 300г Гриби вешенкі200г Цибуля ріпчаста 1шт Картопля середнього розміру 800г Сметана 5ст л Вода кип'ячена 1ст Сіль Спосіб приготування Куряче м'ясо, гриби і цибулю пропустити через мясорубку. Фарш посолити. Картопля очистити, виїмкою вийняти середінку.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 445 | Добавил: mrsuch | Дата: 24.02.2009

    Інгредієнти мариновані гриби 1 маленька банку картопля 2шт морква 1шт яйця 2 шт голландський сир 100 гр солоні огірки 2 шт Курячі стегенця 1 шт зелень (кінза, кріп) сіль перець майонез Чіпси для прикраси Спосіб приготування Спочатку покласти гриби капелюшками вниз, потім перемешаную зелень.
    Категория: Салати | Просмотров: 439 | Добавил: mrsuch | Дата: 23.02.2009

    Інгредієнти шинка 150г помідор 2шт. цибуля червоний 1 перець болгарський 1 (великий) сіль, перець Спосіб приготування Шинку, перець, помідор нарізати смужками, цибулю кільцями. Посолити, заправити майонезом, перемішати. Смачного!)
    Категория: Салати | Просмотров: 411 | Добавил: mrsuch | Дата: 12.02.2009

    Інгредієнти 750 гр сир 9% жирності 3 жовтки 3 \ 4 ст цукру 1 пакетик ванільного цукру 1 ст молока 250 мл вершків 32% жирності 28 гр желатину варення або джем печиво крекер без добавок і не солоний Спосіб приготування Цукор збити з жовтками, додати сир і ванільний цукор.
    Категория: Десерти | Просмотров: 488 | Добавил: mrsuch | Дата: 12.02.2009

    Інгредієнти 300 г картоплі, 100 г огірків, 100 г помідорів, 150 г сметани, 100 г зеленої цибулі, листя зеленого салату, сіль, зелень кропу. Спосіб приготування Картопля відварити, очистити, нарізати кубиками, огірки та помідори нарізати скибочками, усе змішати з дрібно нарізаною зеленою цибулею, посолити, заправити сметаною.
    Категория: Салати | Просмотров: 338 | Добавил: mrsuch | Дата: 05.02.2009

    Ингридиенты Курица 220, горошек зеленый 30, сало свиное 30, яйцо 1/4 шт., крахмал 15, водка 10, лук зеленый 10. Способ приготовления Филе курицы, нарезанное тонкой соломкой, смачивают в яичном белке, смешанном с разведенным в холодной воде крахмалом (1: 1), жарят в негорячем фритюре до образования бледной корочки и откидывают.
    Категория: Основные блюда | Просмотров: 327 | Добавил: mrsuch | Дата: 04.02.2009

    « 1 2 ... 42 43 44

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz