Главная » Архив материалов
Інгредієнти 1. печенье (пісочне, у мене було "Топлене")-600гр
2. масло вершкове-150гр.
3. Молоко-200гр
4. какао-2ст. л. (Я так і не змогла купити какао, довелося замінити Nesquik. Поетому вийшло трохи світліше, ніж має бути. )
5. сахар-100гр.
6. коньяк-2ч. л (можна і без нього)
Спосіб приготування 1.
Категория: Випічка |
Просмотров: 598 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 21.04.2009
|
Інгредієнти см. рецепт
Спосіб приготування Ці млинці були дуже поширені в старі часи. Як колесо до воза (начинки) використовувалися найрізноманітніші продукти: рубані яйця, гриби, лівер, риба та інші.
Випікати ці млинці можна різними способами, в залежності від вогнища.
|
Ингридиенты 4 небольших картофелины
2 средних луковицы
3 яйца, сваренных в крутую
майонез, соль, перец по вкусу
зелень.
Способ приготовления Картофель сварить в кожуре, не разваривая, очистить и нарезать крупно, лук - полукольцами, яйца - очень мелко. Посолить, поперчить, заправить майонезом, украсить зеленью.
Категория: Салаты |
Просмотров: 387 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 14.04.2009
|
Інгредієнти варений рис-100-150гр.
креветки-400гр. (у мене були великі хвостики)
філе кальмара-500гр.
сир твердий-150гр.
яйця варені-3шт.
майонез-250гр.
помідори-2шт. невеликі
ікра чорна (можна білкову)
Спосіб приготування Рис, кальмари й креветки відварити до готовності всі отдельно.
Категория: Салати |
Просмотров: 437 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 10.04.2009
|
Інгредієнти ТІСТО
Борошно 2 склянки
Вершкове масло 50 гр.
Сметана 150 гр.
Яйце 1 шт.
Цукор 1 ч. л.
Сіль 1/2 ч. л
Сода 1/4 ч. л.
НАЧИНКА
Цуккіні 1 невеликий
Мідії морожені 200 гр.
Порей ~ 10 см.
Яйце 1 шт.
Сирок плавлений 100 гр.
Молоко ~ 50 мл.
Сир «Чечіль»-косичка.
Категория: Випічка |
Просмотров: 420 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 06.04.2009
|
Інгредієнти dlya testa: muka, voda, sol ', dlya nachinki: tikva varennaya, sol', saxar!
Спосіб приготування а от від мене рецепт хінкалов: 1кг борошна, 500гр води, 1чайная ложка солі замісити дуже м'яке тісто, зробити маленькі кульки, по одному розкочувати дуже тонко і пекти на чавунної сковороді, кожен спечений хінкал укутати, можна в чистий рушник, після мити в дуже гарячій воді кип'яченої, на кожен хінкал відразу після миття мазати топленим маслом теплим або теплим вершковим маслом, може кому захочеться спекти, раджу, мало не забула начинку: зварити гарбуз після стовкти додати цукор, щоб була досить солодкою і пошепКи солі, можна блендером розмішати!
Категория: Випічка |
Просмотров: 450 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 05.04.2009
|
Інгредієнти На 1 склянка борошна - 100-125 г масла або маргарину, 4-5 яєць, 1 стакан води,? чайної ложки солі, 1 склянка вершків, 2-2,5 ст. ложки цукру, 1/4 пакетика ваніліну або 1-2 ложки лікеру.
Спосіб приготування Влити в каструлю стакан води, додати масло, сіль і поставити на вогонь.
Категория: Десерти |
Просмотров: 363 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 31.03.2009
|
Інгредієнти жовтки-6шт., 800гр. слівок, мелені горіхи, крихта шок. печенья, цукор до смаку-150гр. і більше хто любить прітор
Спосіб приготування жовтки збити з сахаром. отдельно збити слівкі. Все з'єднати-жовтки з цукром, вершки, горіхи, печиво і викласти у форму, вистелен.
Категория: Десерти |
Просмотров: 425 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 27.03.2009
|
Інгредієнти тісто філо - 400 р. Це означає 14 найтонших тесту аркушів розміром 35х40 см
йогурт - 400 г
яйця - 4 штуки
олія оливкова - не менше половини склянки, а можна і більше
вода содова - близько однієї склянки
бринза з коров'ячого молока - 250-300 г
оливкова олія для змащування форми
Спосіб приготування Донечко попросила дружину зробити баница, і я подумав, що даремно досі приховував цей прекрасний рецепт.
Категория: Випічка |
Просмотров: 517 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 20.03.2009
|
Ингридиенты ТЕСТО:
Мука - 600 гр
Яйцо- 2шт
Вода - 200 мл
Сливки- 50 мл
Масло сл. 50 гр
Соль
НАЧИНКА:
Говядина - 600 гр
Картофель - 600 гр
Лук реп.- 2 шт
Бульон - 200 мл
Соль и перец по вкусу.
Способ приготовления Замесить пресное тесто из указанных продуктов.
|
|