Суббота, 18.05.2024, 10:17
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Июль » 3 » Бісквітний рулет з полуницею
    19:29
    Бісквітний рулет з полуницею

    Інгредієнти

    Тісто: Яйця - 3шт
    Мед - 80 гр
    Цукор - 30 гр
    Гаряча вода - 3 ст. л.
    Пшеничне борошно - 50 гр
    Кукурудзяна борошно - 60 гр
    Гречана борошно - 20 гр
    Сіль - дрібка
    Начинка і прикраса: Полуниця - 500 гр
    Сливки/35%/- 500 мл
    Закріплювач вершків - 2 пакетика/2х8/
    Мед - 1 ст. л.

    Спосіб приготування

    Нагріти духовку до 175 ". вистелити деко папером для випічки.
    Відокремити білки від жовтків. Змішати жовтки з гарячою водою, медом і цукром.
    Збити білки з сіллю в тугу піну і викласти на жовткова масу. Просіяти зверху 3 сорту борошна і все перемішати. Викласти масу на деко, розрівняти і випікати 15-20 хв.
    Підготувати ще один аркуш паперу більшого розміру, ніж бісквітний пласт, присипати цукром. Перекинути корж на папір з цукром, а той папір, на якому пікся/вона ж тепер опинилася зверху/обережно, але швидко зняти. Поки гарячий скачати корж разом з присипаної папером рулетом і дати охолонути.
    Відкласти в сторону 12 червоних невеликих клубнічен для прикраси, що залишилися, нарізати. Збити вершки з закрепілелем і перемішати їх з рідким медом. Покласти 3 ст. л. вершків у кондитерський шприц/для прикраси/. Перемішати з вершками, що залишилися, нарізану полуницю.
    Розкотити рулет, намазати вершками з полуницею і знову скачати/без паперу:)/. Прикрасити 12 трояндочками з вершків і цілими ягодами полуниці. Рулет перемістити в холодильник і терпляче чекати наступного дня.
    Приємного чаювання!

    Про рецепті

    Завжди робила бісквітні рулети з сирним кремом та з вершками за стандартним рецептом, а тут попався абсолютно новий для мене рецепт бісквіту - варто спробувати!
    Категория: Випічка | Просмотров: 928 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz