ІнгредієнтиТісто: Яйця - 3шт
Мед - 80 гр
Цукор - 30 гр
Гаряча вода - 3 ст. л.
Пшеничне борошно - 50 гр
Кукурудзяна борошно - 60 гр
Гречана борошно - 20 гр
Сіль - дрібка
Начинка і прикраса: Полуниця - 500 гр
Сливки/35%/- 500 мл
Закріплювач вершків - 2 пакетика/2х8/
Мед - 1 ст. л.
Спосіб приготуванняНагріти духовку до 175 ". вистелити деко папером для випічки.
Відокремити білки від жовтків. Змішати жовтки з гарячою водою, медом і цукром.
Збити білки з сіллю в тугу піну і викласти на жовткова масу. Просіяти зверху 3 сорту борошна і все перемішати. Викласти масу на деко, розрівняти і випікати 15-20 хв.
Підготувати ще один аркуш паперу більшого розміру, ніж бісквітний пласт, присипати цукром. Перекинути корж на папір з цукром, а той папір, на якому пікся/вона ж тепер опинилася зверху/обережно, але швидко зняти. Поки гарячий скачати корж разом з присипаної папером рулетом і дати охолонути.
Відкласти в сторону 12 червоних невеликих клубнічен для прикраси, що залишилися, нарізати. Збити вершки з закрепілелем і перемішати їх з рідким медом. Покласти 3 ст. л. вершків у кондитерський шприц/для прикраси/. Перемішати з вершками, що залишилися, нарізану полуницю.
Розкотити рулет, намазати вершками з полуницею і знову скачати/без паперу:)/. Прикрасити 12 трояндочками з вершків і цілими ягодами полуниці. Рулет перемістити в холодильник і терпляче чекати наступного дня.
Приємного чаювання!
Про рецептіЗавжди робила бісквітні рулети з сирним кремом та з вершками за стандартним рецептом, а тут попався абсолютно новий для мене рецепт бісквіту - варто спробувати!
|