Суббота, 18.05.2024, 08:13
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Июль » 4 » Рис з грибами і зеленим горошком
    19:36
    Рис з грибами і зеленим горошком

    Інгредієнти

    100 г бурого рису, упаковка замороженого зеленого горошку (450 г), 300 г печериць, 1 велика цибулина, 250 мл води, 2 ст. ложки рослинної олії, дрібка кмину, жменя свіжого базиліку, чорний перець, сіль.

    Спосіб приготування

    Дрібно наріжте цибулю і обсмажити його в глибокій каструлі з важким дном до прозорості. Додайте кмин, нарізані печериці, посоліть і поперчіть. Всипте рис, додайте воду і накрийте каструлю кришкою. Через 2 хвилини збавте вогонь і варите рис до готовності (20-25 хвилин). Додайте горошок, перемішайте. Гасіть ще 2-3 хвилини, потім додайте свіжий базилік.
    Категория: Гарніри | Просмотров: 400 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz