Інгредієнтифіле куряче відварне-300 гр
картопля-3 шт середнього розміру
цибуля ріпчаста-4 шт середнього розміру
буряк-2 шт середнього розміру
майонез
маринад на цибулю-0, 5 ст оцту, 0,5 ст кип'яченої охолодженої води, 3 ст ложки цукру.
Спосіб приготуванняПершим справу маринуємо цибулю (від такої кількості лука, я думаю, і пішла назва салату), цибулю ріжемо півкільцями, оцет, воду і цукор змішуємо і заливаємо цибулю на 2 години.
Відварюємо буряк, картоплю і філе.
Після того як наші овочі та Мяско охололи після варіння, починаємо до зборі салата. Все вкладаємо шарами.
1 шар-філе, нарізане кубиками
2 шар-картопля на крупній тертці
3 шар-маринований лук (попередньо відкинути на друшляк, щоб стік маринад)
4 шар-буряк, теж трьом на великій тертці.
Усі верстви Промазуємо майонезом.
Ставимо годинки на 2 в холодильник для просочення.
СМАЧНОГО!
Про рецептіІноді від кури залишається біле м'ясо, от я його і використовую в салатікі. Думаю м'ясо можна використовувати любое. Марінованний цибуля надає салату приємну кислинку.
|