Суббота, 18.05.2024, 08:44
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Апрель » 12 » салат з баклажанів на зиму
    01:07
    салат з баклажанів на зиму

    Інгредієнти

    5 кг баклажанів, очистити
    1 кг часнику
    1 кг ріпчастої цибулі
    30 шт червоного болгарського перцю
    4 пучка зелені (кріп і райхан)
    5 ст ложок солі
    4 ст ложок оцту
    1,5 пляшки соняшникової олії (Олейна)
    5 шт гіркого перцю
    3 ст ложок чорного перцю.

    Спосіб приготування

    Все порізати маленькими квадратиками. Перемішати і залишити на 40 хвилин просочитися солі. Після помістити готовий салат в банки і поставити в мантушніцу, знову ж таки і на 40-50 хвилин. Після дістати з мантушніци і закривати.
    Категория: Салати | Просмотров: 406 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz