Суббота, 18.05.2024, 10:58
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Июль » 20 » сметана-горіховий пиріг
    19:34
    сметана-горіховий пиріг

    Інгредієнти

    115 г вершкового масла
    2/3 склянки цукру
    3 яйця
    1 склянку 15% сметани
    1і1/3 склянки борошна
    1 чайна ложка ванільного цукру
    1 чайна ложка соди
    1 чайна ложка розпушувача
    Начинка:
    3/4 склянки цукру
    2 чайні ложки кориці
    1 стакан рубаних горіхів (у мене фундук і волоські)
    2 столові ложки холодного вершкового масла

    Спосіб приготування

    Збити масло з цукром до гладкості. По одному додати яйця, ретельно збиваючи після кожного. Додати ванільний цукор, перемішати.
    В сметану всипати соду і відставити убік. Треба взяти ємність побільше, тому що сметана, після додавання соди, збільшиться в об'ємі майже в 2 рази.
    Борошно змішати з розпушувачем.
    В олійно суміш додати борошно в 3 прийоми, чергуючи зі сметаною, і, перемішуючи ложки після кожного додавання.
    Начинка: змішати цукор, корицю і горіхи. Додати холодне масло і пальцями розтерти в крихту.
    Форму вистелити папером для випічки. Викласти половину тіста, зверху - половину начинки, потім знову тісто і зверху присипати начинкою.
    Випікати при 175 градусах 45-50 хвилин. Остудити.
    Пригощайтеся!

    Про рецепті

    Пиріг дуже смачний, розсипчастий, повітряний. З молоком дуже здОрово.
    Категория: Випічка | Просмотров: 564 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz