Суббота, 18.05.2024, 11:26
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Июль » 26 » торт "Коркуд"
    19:31
    торт "Коркуд"

    Інгредієнти

    Безе:
    4 білка
    1,5 ст. сарни піску,
    ванілін
    Крем:
    4 жовтки
    3/4 ст. цукру
    300 г масла вершкового
    1 ст. л. кава
    1 ст. води
    рубані горіхи

    Спосіб приготування

    Збити білки до щільної піни (щоб при перевертанні миски вони не виливалися)
    Додати цукор, знову збити.
    Додати ванілін
    На деко постелити папір для запікання, добре змастити її маслом. Розкласти маленькими порціями безе, піч години дві на дуже слабкому вогні.
    Крем:
    зварити кави - 1 ст. ложку каву варити в 1 ст. води, поки не залишиться 1/2 ст. кави. Остудити.
    4 жовтки збити з 3/4 склянки цукру, додати масло, знову збити, додати кава (без гущі).
    Коржики змастити кремом, пересипаючи горіхами, скласти на блюді гіркою. Потримати ніч в холодильнику.

    Про рецепті

    У низці магазинів можна купити готові дрібні безе без крему, на вагу, дуже удобно. Еслі хтось (цілком справедливо) побоюється є сирі яйця, можна жовтки в крем не класти і приготувати звичайний вершковий крем (цукор прокип'ятити в 1/2 ст. молока, збити з маслом), додавши в кінці збивання в крем 1 ч. л. розтертого розчинної кави.
    Категория: Випічка | Просмотров: 435 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz