Суббота, 18.05.2024, 11:26
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Июль » 26 » Трубочки листкові з кремом
    19:28
    Трубочки листкові з кремом

    Інгредієнти

    Упаковка листкового тіста бездріжджового
    Для білкового крему на 12 трубочок:
    6 білків
    1,5 ст. цукру
    лимонна кислота - на кінчику ножа

    Спосіб приготування

    Приготувати трубочки мені захотілося вчора, коли побачила еклери від mimi (я їх теж дуже люблю), от і згадала про такий тістечку, як трубочка. Я не знаю можливо є і готові формочки під цю справу, у мене таких немає, і на ідею їх виготовлення мене наштовхнув рецепт від jelena_73 торт "Новорічна ялинка"
    Підготовчі роботи:
    Лист А4 розділити навпіл, згорнути кульочки, низ підрізати, обгорнути фольгою.
    Пласт листкового тіста розрізати на 6 смужок
    Кожну розкачати, щоб збільшилася в довжину рази на 2
    Конус обмотувати тестом з кінчика по спіралі, наприкінці защипнути краю
    Випікати в аэрогриле стоячи (см. фото) хвилин 10
    Знімаються дуже легко (так що можна формочки використовувати ще раз)
    Остудити і заповнити кремом
    Я використовувала білковий, але можна будь-який ваш улюблений
    Білковий крем на 12 трубочок:
    6 білків (брати краще охолоджені) - збити
    1,5 ст. цукру змочити водою, так щоб тільки цукор став вологим і на вогні розчинити до сиропу
    Цей сіропчік вливати у білки, продовжуючи збивати поки не загустіє.

    Про рецепті

    Вирішила додати трохи інформації про білковому кремі: 1. Белкі відокремити від жовтків, щоб у білки жовток не потрапив! 2. Яйца повинні бути охолодженими. 3. Збити білки спочатку до загустения, потім вже сіропчік, прям гарячий і продовжувати збивати, поки не загустіє. Не лякайтеся, коли на початку додасте сироп, буде злегка рідко. Головне не переборщити з водою, тільки змочити цукор. Можна зробити простіше просто додавати сах. пудру або цукор, але ось гарячим способом виходить крем ніжніше.
    Категория: Випічка | Просмотров: 670 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz