Суббота, 18.05.2024, 09:31
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Май » 31 » Капустяний пиріг (експрес)
    19:44
    Капустяний пиріг (експрес)

    Інгредієнти

    Тісто: кефір, яйця, борошно, розпушувач.
    Начинка: смажена капуста, цибуля, гриби (не обов'язково).
    Соус: сметана, яйце, сир, спеції.

    Спосіб приготування

    Дуже важливо: всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.
    Рецепт зручний тим, що начинку можна зробити заздалегідь, заморозити (тільки не соліть!!). Але перед випічкою пирога розморозити не менше, ніж за 6 годин.
    Тісто: 0,5 л. кефіру збити міксером з 3 яйцями, додати борошно з розпушувачем, замісити в м'яку консістенцію. Виложіть у форму, змащену маслом, на борти тоже. Прікройте рушником, нехай вистоїть, поки готуйте начинку.
    Начинка: обсмажити до готовності з цибулею (півкільця) тонко нашатковану капусту, якщо подобається, додати будь-які гриби (тільки не консервовані), можна розтерті сухі, посолити, трохи дати куркуми (спеція яскраво жовтого кольору, підійде і каррі). Під кришкою млоїти НЕ надо. Пусть охолоне до комн. температури.
    Соус: 150 г сметани, 2 яйця, жменя тертого сиру, додайте туди які подобаються спеції, краще сухі трави (базилік, орегано, петрушка, кріп)
    Складання: начинку викласти на тісто, залити соусом. Духовка вже розігріта при 200,15 хв.
    Випікається 40 хв, готовність - золотистий колір тесту і соуса. Пусть охолоне у формі, в прочиненими духовці.
    Холодний теж смачно.
    Якщо чесно, то так можна готувати пиріг і з іншим "зайвим" гарніром (пюре, квасоля). І це не виглядає як "я почистив холодильник" Головне-не треба боятися!
    Категория: Випічка | Просмотров: 848 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz