Інгредієнти1 річкова форель (400 гр. ), 8 скибочок сиров'ялені грудинки, 1/2 невеликого солодкого перцю, 1/2 невеликий моркви, 20 см. селери, 100 гр. фенxеля, 4 стебла спаржі, листя салату, лимонний сік, сіль. білий перець, рослинна олія, 5 ст. л. бел. суx. вина
Спосіб приготуванняФорель зачищаємо від слизу та луски, обробляв, на 2 філе зі шкірою без кісток. Рибу солимо, перчимо, скроплюємо лимонним соком, кожне філе загортаємо у 4 скибочки грудинки. На розігріту сковороду наливаємо 1 ст. л. масла обсмажуємо рибу з двуx сторін, хвилини по 3 з кожного боку. Овочі чистимо, ріжемо невеликими шматочками, обсмажуємо на олії 4-5 хвилин. періодично помішуючи, солимо, перчимо до смаку добовлять вино, Смажимо ще мімути два, знімаємо з вогню добовлять дрібно нарваних листя салату. Викладаємо овочі на тарілки, на овочі кладемо рибу, скроплюємо салат лимонним соком
|