Суббота, 18.05.2024, 08:13
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Август » 17 » П'яний ВИШНЯ для Іринки
    01:07
    П'яний ВИШНЯ для Іринки

    Інгредієнти

    цукор-1. 5ст
    какао-3ст. л.
    сметана-3ст. л. сода питна-1ч. л. погасити оцтом
    борошно-1. 5ст.
    яйця-5шт
    желе вишневе-100г
    крем масло вершкове-300г
    згущене молоко-1 банку
    вишня у власному соку-1літровая банку
    плитка шоколаду 2 ст. л Маслай + 2 ст. л. молока-на водяну баню
    желе вишневе-100г

    Спосіб приготування

    1. Яйца збити в пишну піну, поступово додаючи сахар. Добавіть какао, сметану борошно і соду і ніжними рухами, знизу вгору перемішати вміст, щоб не осіло тісто.
    2. Раз'емную форму застелити (денце) пекарської бумагой. Виліть тісто і випікати в розігрітій духовці при температурі 200 * 50-60 мінут. Готовность перевіряти шашликовий паличкою не раніше ніж через 45 хвилин, щоб тісто не осіло.
    3. Готовий охолодити і вийняти акуратно весь м'якуш, щоб не пошкодити стінки і денце, виходить чаша. Я спеціально поставила ніж, щоб було відно. Чашу заповнити кремом, залити шоколадною масою
    4. С вишні зцідити сік і їм добре збризкати чашу а ягоди залити спиртом на 2-3часа. Сліть спирт.
    5. Масло збити міксером, так, щоб було бліде і втратило блеск. В комбайні перемолоти в крихту м'якуш, додати збите масло, згущене молоко і ще раз все разом перемішати.
    6. У крем додати вишні, перемішати і заповнити ним "чашу"
    7. Оформіть на свій розсуд.
    8. Я залила шоколадною масою, вставила коктейльну вишню і по кожній вишеньці полила желе. Листочки теж робила з коктейльних Вишеньок, розрізання на 4 частини, тільки зеленого кольору.

    Про рецепті

    Цей торт присвячую чудовій жінці, якої багатьом обязана. Благодаря їй я наважилася пекти торти, які вже давно не пекла, завдяки її невтомній енергії і прекрасному дружелюбному характеру я відчула, що "Є ще порох у порохівницях ! " Я кажу про Ирочке - nira60 Спасибо Ирочка, тобі большоеСтавлю торт варіантом від торта приготованого кулінаром мама макса Мій варіант відрізняється від Ірочкіного, тому сміливо виставила.
    Категория: Випічка | Просмотров: 475 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz