Інгредієнтицукор-1. 5ст
какао-3ст. л.
сметана-3ст. л. сода питна-1ч. л. погасити оцтом
борошно-1. 5ст.
яйця-5шт
желе вишневе-100г
крем масло вершкове-300г
згущене молоко-1 банку
вишня у власному соку-1літровая банку
плитка шоколаду 2 ст. л Маслай + 2 ст. л. молока-на водяну баню
желе вишневе-100г
Спосіб приготування1. Яйца збити в пишну піну, поступово додаючи сахар. Добавіть какао, сметану борошно і соду і ніжними рухами, знизу вгору перемішати вміст, щоб не осіло тісто.
2. Раз'емную форму застелити (денце) пекарської бумагой. Виліть тісто і випікати в розігрітій духовці при температурі 200 * 50-60 мінут. Готовность перевіряти шашликовий паличкою не раніше ніж через 45 хвилин, щоб тісто не осіло.
3. Готовий охолодити і вийняти акуратно весь м'якуш, щоб не пошкодити стінки і денце, виходить чаша. Я спеціально поставила ніж, щоб було відно. Чашу заповнити кремом, залити шоколадною масою
4. С вишні зцідити сік і їм добре збризкати чашу а ягоди залити спиртом на 2-3часа. Сліть спирт.
5. Масло збити міксером, так, щоб було бліде і втратило блеск. В комбайні перемолоти в крихту м'якуш, додати збите масло, згущене молоко і ще раз все разом перемішати.
6. У крем додати вишні, перемішати і заповнити ним "чашу"
7. Оформіть на свій розсуд.
8. Я залила шоколадною масою, вставила коктейльну вишню і по кожній вишеньці полила желе. Листочки теж робила з коктейльних Вишеньок, розрізання на 4 частини, тільки зеленого кольору.
Про рецептіЦей торт присвячую чудовій жінці, якої багатьом обязана. Благодаря їй я наважилася пекти торти, які вже давно не пекла, завдяки її невтомній енергії і прекрасному дружелюбному характеру я відчула, що "Є ще порох у порохівницях ! " Я кажу про Ирочке - nira60 Спасибо Ирочка, тобі большоеСтавлю торт варіантом від торта приготованого кулінаром мама макса Мій варіант відрізняється від Ірочкіного, тому сміливо виставила.
|