Інгредієнти250 мл. 9%-го оцту
12 ч. л. солі
12 ч. л. цукру
6 кг будь-яких овочів: помідори - твердих сортів або бурі,
огірки,
ріпчаста цибуля,
морква,
болгарський перець,
білокачанна капуста,
яблука зелених твердих сортів,
кабачки,
часник . . . .
Спосіб приготуванняВсе гранично просто: всі овочі покришити, перемішати з маслом, оцтом, сіллю-цукром.
У простерилізованих банки розкласти салат: потрібно або 6 літрових або 12 півлітрових банок.
Літрові банки стерилізуємо 45 хв. , Пів-літрові - 30 хв.
Закочує, перевертаємо і ставимо на кришки на добу
Про рецептіДУЖЕ ВАЖЛИВЕ ЗАУВАЖЕННЯ: при будь-якому поєднанні та співвідношенні овочів моркви НЕ більше кілограмів! Морква дає сильне бродіння - перевірено сумним опитом. Очень зручний салат - взимку, якщо немає часу, то з літрової банки салату легко готується своєрідний розсольник: заливається 3-5тью літрами (залежно від бажаної густини) бульйону (води), додаємо картоплю (а якщо є хоч трохи часу - то й крупу) і на вогонь.
|