Суббота, 18.05.2024, 07:10
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Август » 31 » Салат "Дунайський" - овочеве асорті
    19:42
    Салат "Дунайський" - овочеве асорті

    Інгредієнти

    250 мл. 9%-го оцту
    12 ч. л. солі
    12 ч. л. цукру
    6 кг будь-яких овочів: помідори - твердих сортів або бурі,
    огірки,
    ріпчаста цибуля,
    морква,
    болгарський перець,
    білокачанна капуста,
    яблука зелених твердих сортів,
    кабачки,
    часник . . . .

    Спосіб приготування

    Все гранично просто: всі овочі покришити, перемішати з маслом, оцтом, сіллю-цукром.
    У простерилізованих банки розкласти салат: потрібно або 6 літрових або 12 півлітрових банок.
    Літрові банки стерилізуємо 45 хв. , Пів-літрові - 30 хв.
    Закочує, перевертаємо і ставимо на кришки на добу

    Про рецепті

    ДУЖЕ ВАЖЛИВЕ ЗАУВАЖЕННЯ: при будь-якому поєднанні та співвідношенні овочів моркви НЕ більше кілограмів! Морква дає сильне бродіння - перевірено сумним опитом. Очень зручний салат - взимку, якщо немає часу, то з літрової банки салату легко готується своєрідний розсольник: заливається 3-5тью літрами (залежно від бажаної густини) бульйону (води), додаємо картоплю (а якщо є хоч трохи часу - то й крупу) і на вогонь.
    Категория: консервуючи самі | Просмотров: 417 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz